Ronilački centar - Pro Dive Hydrotech (PDH)

Je osnovan 2002god u Podgorici  kao sportsko ronilački klub. Uz minimum uslova i opreme nas par osnivača sa prijateljima više smo ličili na komunu ronioca i zaljubljenika u more  nego na neku organizovanu grupu koja je imala svoj sistem rada i cilj. Obzirom u kojim smo uslovima i ko nam je održao prve kurseve obuke mogu slobodno reci da bismo trebali biti više nego srećni sto smo uopste i živi.

 

onama

 

Vremenom su u klub pristizali pametniji, iskusniji i ronioci koji su bili obučavani po međunarodno priznatim ronilačkim standardima. Usvajanjem istih PDH vremenom postaje prepoznatljiv upravo po tome i na žalost crnogorske ronilačke stvarnosti PDH je i dan danas jedini međunarodno priznati ronilački centar iz Crne Gore .

 

sertifikat

 

Danas PDH posluje kao ronilački centar i bavi se organizacijom ronilačkih izleta, servisom i iznajmljivanjem ronilacke opreme, ronilačkom obukom početnih i naprednih kategorija. Od 2004 g stacionirani smo u hotelu Maestral iz Pržna i dio smo njihove ponude. Član smo prestižne PADI ronilačke asocijacije i To možete provjeriti ovdje http://apps.padi.com/scuba-diving/dive-shop-locator/ . Naša obuka, kroz koju su prošli na hiljade polaznika, je standardizovana, bezbjedna i zabavna. U cilju popularizacije bezbjednog ronjenja,  za korisnike naših usluga  iz Crne Gore forsiramo nize cijene i do 50% .

 

slika1slika2slika3slika4

 

Iako poslujemo po tržišnim principima ni u kom slučaju ne zapostavljamo neprofitabilne aktivnosti tipa čišćenje podmorja te zaštita životnog okruženja  koliko je god to moguće u današnjem ludilu. Svake sezone organizujemo Internship program (radom do znanja i diplome) pri tome forsirajući upravo mlade ljude iz Crne Gore.

 

slika5slika6slika7slika8

 

Nas cilj jeste da nastavimo da se bavimo  poslom kojeg volimo a to je ronjenje, ronjenje i samo ronjenje.

 

 

 

Our staff

 

Radan Dragašević

 

 

Suvlasnik sam i organizator aktivnosti u poslovanju PDH centra.Instruktor sam rekreativnog ronjenja i to po standardima tri ronilačke asocijacije PADI OWSI,SSI OWI i CMAS *Instructor. Obzirom da je PDH zvanicno PADI centar , lično preferiram i vršim obuku po PADI standardima. Govorim i obučavam na crnogorskom,engleskom i italijanskom jeziku

 

 

 

 

 

 
BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS